BY-PASS manual o automàtic

¡Si no pots parar, fes tot el possible per evitar-ho!

Els gerents de sistemes a les empreses i els seus gerents van entendre fa molt de temps la necessitat imprescindible de comptar amb sistemes que assegurin la continuïtat en el seu sistema informàtic, el cor de la productivitat de les empreses modernes. Per això, s’hi incorpora un sistema d’alimentació ininterrompuda com a garantia d’aquesta seguretat.

Mantenir assegurances les dades i el procés de producció que ja coneixem és crucial. Fins al punt que moltes vegades acabes confiant que el sistema d’alimentació ininterrompuda és un element que alguna vegada va estar incorporat a un local d’empresa i no s’ha necessitat… la realitat és que aquest dispositiu ha fet la seva funció de protecció “Silenci”, ha protegit els sistemes i les seves dades de micro talls, fallades de subministrament, interferències…

Perquè el teu sistema de protecció segueixi protegint-lo, cal dedicar-li periòdicament el temps necessari per prolongar al màxim la seva vida útil i romandre alerta davant d’anomalies elèctriques com el primer dia. Cal realitzar operacions de manteniment per conèixer l’estat del seu òrgan principal, les bateries, mitjançant el reconeixement mèdic de les mateixes mitjançant la realització de diverses proves. Cal una revisió del sistema de càrrega i els mòduls electrònics relacionats.

De vegades, les tasques de manteniment es retarden en el temps sota l’argument que “no podem deixar de fer aquesta tasca” …

Saps que hi ha una manera de fer el manteniment i continuar treballant?

En efecte, hi ha dispositius per col·locar a la vostra instal·lació que us permeten traslladar el vostre sistema a la xarxa de subministrament i realitzar les tasques de revisió i manteniment sense afectar el sistema. Sistemes manuals i sistemes automatitzats.

Necessites ajuda amb el teu xarxa de dades? Som experts!