Distribució

Cablejat, electrònica, accessoris, seguretat, xarxes, racks, fibra òptica, SAIs, àudio-vídeo, etc…

Marques distribuides

En la nostra experiència al llarg d’aquests 30 anys tenim molt clar que comptar amb els millors socis tecnològics és garantia de confiança i seguretat per a les instal·lacions dels nostres clients.

Aquests són els partners del que distribuïm i instal·lem les seves solucions:

Apintel-netgear

Solucions Sense Fils professionals.

A les empresa, la fiabilitat ho és tot. Quan parlem de la xarxa de dades, és fins i tot més important. Tant se val si és una empresa petita amb grans somnis o una empresa mitjana llista per donar el següent pas, necessiten compartir accés i idees i connectar ubicacions remotes de forma segura, així com proporcionar el personal les eines necessàries per triomfar. NETGEAR ofereix solucions de xarxa, emmagatzematge i seguretat sense el cost i la complexitat de les grans solucions de TI. Solucions fiables perquè puguin invertir més temps en el més important, ampliar el negoci.


apintel-rielloups

Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda

Riello UPS es presenta amb una àmplia oferta, estructurada en 22 línies de sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI / UPS), basats en les arquitectures tecnològiques que representen l’estat de l’art en el sector. Gràcies als seus dos centres de recerca de Legnago (Verona) i Cormano (Milà), exemples d’excel·lència mundial en l’àmbit del disseny, l’experimentació i la prova de sistemes d’alimentació ininterrompuda, Riello UPS innova contínuament la seva cartera de productes mantenint els més alts nivells de prestacions, fiabilitat i competitivitat.


apintel-tp-link

Solucions Cloud intel·ligents per a xarxes empresarials.

TP-Link és un proveïdor global de dispositius i accessoris de xarxes fiables. La signatura analista IDC classifica a la companyia de manera sistemàtica com el proveïdor número 1 de dispositius Wi-Fi *, subministrant dispositius a més de 170 països i brindant serveis a milers de milions de persones a tot el món.


apintel-softing

Productes per coure, fibra òtica i WLAN.

La missió de Softing com a fabricant de tecnologia de mesurament d’infraestructures de TI és optimitzar els processos de treball, ja sigui que certifiqueu cables de coure i fibra òptica després d’instal·lar-lo amb el WireXpert o que solucioneu una xarxa d’oficines amb el provador de xarxa NetXpert Ethernet.


Apintel- Jabra

Auriculars professionals i Sistemes de Videoconferència.

Jabra, una marca global amb una gran passió pel so. Gràcies a la seva experiència en tecnologia d’àudio mèdica, professional i de consum, la seva passió està recolzada per un coneixement inigualable de l’oïda humana. La seva missió és ajudar a escoltar el que es vol escoltar, això inclou des de deixar entrar el so correcte fins filtrar el soroll molest.


apintel-synology

Gestió i seguretat de dades.

Les dades són la base de la transformació de tota indústria, i és en aquest aspecte on Synology exerceix una funció molt important. L’essència de la seva missió és gestionar i protegir les dades de l’món. Només Synology permet a cada empresa gestionar, assegurar i protegir les seves dades allà on sigui necessari accedir-hi, des de flash fins a discos o diferents plataformes al núvol, a l’escala necessària per acomodar el creixement exponencial de les dades de l’món digital.


Necessites ajuda amb el teu xarxa de dades? Som experts!

Apintel Suministros