Atenció tècnica i manteniment de SAI / UPS

Els sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI) són dispositius essencials per a qualsevol empresa que vulgui garantir la continuïtat de la seva activitat en cas d’un tall d’electricitat. No obstant això, perquè un SAI funcioni correctament, és necessari que disposi d’un manteniment adequat.

Atenció tècnica in situ

Els nostres tècnics altament qualificats ofereixen atenció tècnica in situ per a grans SAI no transportables. Gràcies a la nostra moderna tecnologia i al nostre alt nivell professional, podem realitzar intervencions ràpides i eficients.

Recanvis originals

Apintel garanteix la reposició de recanvis amb productes originals, provats i actualitzats. Això ens permet oferir un servei de manteniment d’alta qualitat i fiabilitat.

Contractes de manteniment

Oferim la possibilitat de celebrar contractes de manteniment per minimitzar els riscos i costos que puguin derivar-se d’una avaria en el SAI. Hi ha contractes de diferent tipus amb fórmules que van des d’una simple visita de verificació sistemàtica fins a solucions “totals”, que inclouen intervenció, reposició de recanvis i visites periòdiques, així com la seva reubicació.

Serveis de manteniment

Els serveis de manteniment que oferim inclouen:

Beneficis del manteniment de SAI

El manteniment d’un SAI ofereix els següents beneficis:

  • Prolonga la vida útil del SAI
  • Redueix el risc d’avaries
  • Evita pèrdues econòmiques
  • Garanteix la continuïtat de l’activitat

Conclusió:

Apintel és l’empresa líder en atenció tècnica i manteniment de SAI a Catalunya. Amb els nostres serveis, podeu garantir la disponibilitat del vostre SAI i la continuïtat de la vostra activitat en cas d’un tall d’electricitat.

Necessites ajuda amb el teu xarxa de dades? Som experts!

Apintel Suministros