Instal·lació i manteniment de xarxes de telecomunicacions per a empreses a Catalunya

A Apintel, som una empresa instal·ladora de telecomunicacions amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Ens especialitzem en la instal·lació i manteniment de xarxes de dades per a empreses de totes les mides, des de petites oficines fins a grans multinacionals.

Oferim un servei integral que inclou:

  • Subministrament i realització d’instal·lacions comunes de telecomunicacions (ICT), per a habitatges, oficines, locals comercials, empreses i organismes públics.
  • Revisió, instal·lació i certificació de cablejat estructurat de xarxes locals per cable o per fibra òptica.

Som una empresa certificada pel Registre d’Instal·ladors de Telecomunicacions (ICT) amb el número 21607, en els tipus A, B, C i F, amb l’àmplia experiència d’haver estat la primera empresa instal·ladora a Telecomunicacions amb el tipus F de tota la Catalunya Central (Anoia, Bages, Osona). A més, som associats de FECEMINTE (Associació d’Empreses Instal·ladores de Telecomunicacions de Catalunya) i estem registrats al Registre d’Empresa Acreditada per a la Construcció (REA) amb el número 09000009258.

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i amb una àmplia experiència en el sector. Utilitzem les últimes tecnologies i tècniques per garantir la qualitat i el rendiment de les nostres instal·lacions.

Si estàs buscant una empresa instal·ladora de telecomunicacions de confiança per al teu negoci, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T’assessorarem de manera personalitzada per trobar la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

Necessites ajuda amb el teu xarxa de dades? Som experts!

Apintel Suministros