GSM / 3G / 4G

Muntatge de repetidors i amplificadors per cobrir Mòbil, GSM 3G i 4G.

Per estendre la cobertura del senyal hi ha tres parts clau: l’antena externa, que capta el senyal existent; l’amplificador, que l’impulsa; l’antena interior, encarregada de transmetre el senyal amplificat al terminal.

ANTENA DONANT PORTA EL SENYAL EXISTENT DINS:

Les antenes donants, conegudes com a antenes externes, reben el senyal extern de les torres de telefonia mòbil. Aquestes poden ser omnidireccionals o unidireccionals, i la diferència rau en el grau de captació del senyal: fins a 90° per a antenes direccionals o 360° en el cas d’antenes omnidireccionals.

L’AMPLIFICADOR S’ENCARREGA DE BRINDAR UN MILLOR SENYAL:

L’amplificador, també anomenat repetidor, rep el senyal feble de l’antena externa i l’amplifica, segons les especificacions, a nivells de decibels que asseguren que tingui una millor connectivitat de xarxa mòbil dins de la casa o vehicle. Els nostres instal·ladors tècnics us aconsellaran quin equip és l’adequat per a les vostres necessitats després d’estudiar la ubicació, l’àrea a amplificar i el tipus de senyal que prové dels operadors a l’àrea.

ANTENA INTERIOR TRANSMET EL SENYAL AL ​​TEU TELÈFON:

L’antena interior transmet el senyal augmentat al telèfon. Funcionen igual que les antenes externes, però en lloc de rebre el senyal, el distribueixen per tot el seu abast. La majoria dels kits d’amplificació de senyal poden fer servir dos tipus diferents d’antenes interiors: l’antena de dom i l’antena de panell. Si el vostre objectiu és cobrir només una àrea o habitació específica, és possible que vulgueu considerar un amplificador amb una antena de panell. No obstant això, si busqueu augmentar el senyal en un pis d’un edifici, una antena de dom és una bona opció. El nostre equip d’instal·ladors d’Apintel pot avaluar les vostres necessitats actuals i assessorar-vos sobre quin tipus de reforç funcionaria millor per a vostè.

AMPLIFICADORS DE SENYAL: D’1 A 5 FREQÜÈNCIES:

Actualment és fonamental comptar amb una bona cobertura de telefonia mòbil al nostre lloc de treball o negoci, ja sigui per atendre el nostre negoci d’hostaleria, comerços, supermercats… per fer un pagament a través del mòbil, TPV o per llegir un codi QR amb informació valuosa sobre la nostra empresa. És fonamental no perdre la comunicació amb el nostre equip, proveïdors o clients, sobretot en un món on la tecnologia i sobretot els serveis prestats a través del mòbil són tan valuosos.

Necessites ajuda amb el teu xarxa de dades? Som experts!

Apintel Suministros