Instal·lació de racks: la importància d’un emmagatzematge ordenat i segur

En l’actualitat, les empreses que disposen de servidors i xarxa informàtica per al seu treball diari depenen d’aquests elements per al seu funcionament. Per tant, és fonamental comptar amb un emmagatzematge ordenat i segur que garanteixi el seu correcte funcionament.

Els racks són la solució ideal per a aquest tipus d’emmagatzematge. Es tracta d’estructures metàl·liques que permeten organitzar i centralitzar tots els dispositius de xarxa en un únic espai.

Les avantatges d’instal·lar racks en empreses són nombroses:

  • Millor conservació dels dispositius: Els racks proporcionen un entorn segur i protegit per als dispositius de xarxa. A més, la seva estructura metàl·lica ajuda a dissipar la calor, cosa que prolonga la vida útil dels equips.
  • Optimizació del rendiment: L’emmagatzematge ordenat i centralitzat dels dispositius de xarxa facilita la seva gestió i manteniment, cosa que es tradueix en un millor rendiment de la xarxa.
  • Seguretat: Els racks solen tenir un tancament amb clau per evitar l’accés no autoritzat als dispositius de xarxa.

Elecció del rack adequat

A l’hora d’escollir un rack, és important tenir en compte les necessitats específiques de l’empresa. Els factors a considerar són:

  • Mida: El rack ha de ser prou gran com per albergar tots els dispositius de xarxa que es vagin a instal·lar.
  • Ubicació: El rack ha d’instal·lar-se en un lloc adequat que garanteixi la seva seguretat i accés.
  • Característiques: El rack ha de comptar amb les característiques necessàries per satisfer les necessitats de l’empresa, com ara ventilació, refrigeració, etc.

Les nostres solucions

En Apintel, oferim un servei integral d’instal·lació de racks per a empreses. Els nostres experts estudiaran les necessitats de la seva empresa per oferir-li la solució més adequada.

A més de l’instal·lació de racks, també oferim serveis de:

  • Elaboració de plànols de la instal·lació de xarxa
  • Seguiciment de possibles modificacions o ampliacions

Conclusions

Els racks són una solució essencial per a les empreses que disposen de servidors i xarxa informàtica. Un emmagatzematge ordenat i segur contribueix a millorar la conservació, el rendiment i la seguretat dels dispositius de xarxa.

Contacti amb nosaltres per sol·licitar més informació sobre els nostres serveis d’instal·lació de racks.

Apintel Suministros